CERCADOR
Quatre vivers i l’associació de viveristes de Girona a la fira IPM a Essen (Alemanya)

Vivers Tortadès, Vivers Planas, Jardineria i Vivers Sant Iscle, Vivers Borda i l’Associació exposen a la fira IPM a Essen (Alemanya), la fira més important del sector a Europa.

Des del 26 fins el 29 de gener de 2016 mostren als compradors europeus i de tot el món les plantes produïdes en els seus vivers.

En el Hall 12 hi exposen: Vivers Planas, està especialitzat en la producció d’arbres a Celrà i en la producció de grans exemplars de conífera a Púbol , Jardineria i Vivers Sant Iscle, de Sant Feliu de Pallerols, produeix grans exemplars d’arbres mediterranis comQuercus ilex, Quercus suber i Arbutus unedo. i Vivers Borda que produeix principalment arbres ornamentals.

I en el Hall 9.0: Vivers Tortadès, de Sant Hilari Sacalm, està especialitzat en la producció de coníferes, amb una àmplia gamma de varietats cultivades en contenidor i també l’Associació de Viveristes de Girona que hi participa, conjuntament amb l’associació de Tarragona, amb la Federació de Viveristes de Catalunya, formant part de la participació agrupada d’empreses espanyoles coordinada per FEPEX amb la col·laboració del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i ICEX.

 

A l’estand de l’associació s’informa de tots els vivers de la zona productora de Girona, i es disposa d’informació comercial addicional de VIVERS PLANASCULTIUS MIRALPEIX BOSCHVIVERS CASA PARAIREVIVERS BORDA, i CULTIUS MAS LES PLANES.


22/01/2016

PATROCINADOR D'OR

bion
 
 

PATROCINADORS PREMIUM:

 
FLORAGARD
 
 
 
MYC5
 
 
AGROSALVI
 
 
 
ICL
 
 
 
FLIWER
 
 
 

Patrocinadors:

 
REGSISTEM
.
 
BURES PROFESSIONAL
.
 
TERVEX
.
 
ROBERT MAQUINARIA AGRICOLA
.
 
 
INNOLEC
.
 
 
    Gombau Biolchim Jaume Marés distribucions
 
 
.
GeSeMe
 
 
.
R.Miralpeix
 
 
.
 
VisReg
 
 

  Twitter   Linkedin  

 
ASSOCIACIÓ DE VIVERISTES DE GIRONA
c/ la Fàbrica, 25
17460 Celrà (Girona)
Tel. (+34) 972 494 220
e-mail: info (at) viveristesdegirona.com