CERCADOR
Tres vivers i l’associació de viveristes de Girona a la fira Salon du Végétal a Angers (França)

L’Associació de Viveristes de Girona i les empreses Vivers Massaneda, Centre de Jardineria Sils i Vivers Tortadès exposen a la fira  Salon du Végétal  a Angers, la fira més important del sector a França.

 

Des del 16 fins el 18 de febrer de 2016 mostren en el hall Ardésia2 als compradors francesos i europeus les plantes produïdes en els seus vivers.

 

Vivers Tortadès, de Sant Hilari Sacalm, està especialitzat en la producció de coníferes, amb una àmplia gamma de varietats cultivades en contenidor; Vivers Massaneda, de Santa Coloma de Farners, és un gran viver de producció d’arbusts i coníferes en contenidor; Centre de Jardineria Sils, de Sils, cultiva principalment arbres en contenidor i grans exemplars.

 

L’Associació de Viveristes de Girona hi participa, conjuntament amb l’associació de Tarragona i la Federació de Viveristes de Catalunya, formant part de la participació agrupada d’empreses espanyoles coordinada per FEPEX amb la col·laboració del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i ICEX.

 

 

A l’estand de l’associació s’informa de tots els vivers de la zona productora de Girona, i es disposa d’informació comercial addicional de VIVERS PLANASVIVERS DE CARDEDEUCULTIUS MIRALPEIX BOSCH, VIVERS CASA PARAIRE, VIVERS BORDA i JARDINERIA i VIVERES SANT ISCLE.

13/02/2016

PATROCINADOR D'OR

bion
 
 

PATROCINADORS PREMIUM:

 
MYC5
 
 
FLORAGARD
 
 
AGROSALVI
 
 
 
ICL
 
 
 
FLIWER
 
 
 

Patrocinadors:

 
REGSISTEM
.
 
BURES PROFESSIONAL
.
 
TERVEX
.
 
ROBERT MAQUINARIA AGRICOLA
.
 
 
INNOLEC
.
 
 
    Gombau Biolchim Jaume Marés distribucions
 
 
 
 
GeSeMe
 
 
 
R.Miralpeix
 
.

  Twitter   Linkedin  

 
ASSOCIACIÓ DE VIVERISTES DE GIRONA
c/ la Fàbrica, 25
17460 Celrà (Girona)
Tel. (+34) 972 494 220
e-mail: info (at) viveristesdegirona.com