CERCADOR
Everris ara és ICL Specialty Fertilizers

Neix ICL Specialty Fertilizers, un nou líder mundial en fertilització fruit de la unió d’Everris, Fuentes, Nu3 i F&C.

Everris, Fuentes, Nu3, i F&C s'han unit per convertir-se en un dels líders mundials en solucions fertilitzants especialitzades. Aquesta transició cap a una empresa global, sòlida i unida amb el nom ICL Specialty Fertilizers aportarà multitud de beneficis a productors i consumidors finals. S'oferirà un major ventall de productes, es posarà més èmfasi en la innovació i el desenvolupament de fertilitzants i s'aconseguirà una major integració i optimització de les operacions i la cadena de subministrament.

La integració d'aquestes companyies es basa en un llarg historial de totes elles en el sector dels fertilitzants especialitzats des de fa dècades. L'empresa seguirà centrada en cobrir les necessitats dels productors i consumidors finals. Karl Mielke, conseller delegat d'ICL Specialty Fertilizers, explica: "ICL Specialty Fertilizers ha desenvolupat una àmplia gamma de productes per cobrir les noves necessitats dels productors. A partir de la nostra experiència i coneixements sobre les necessitats dels clients, operem a través d'una xarxa de distribució específica per fertilitzants especialitzats amb un equip de vendes propi tècnica i agronòmicament qualificat i una extensa xarxa de distribuïdors a tot el món. Opinem que el servei en el camp i la distribució d'especialitats són molt específics i basats en el contacte directe i el suport continu amb el productor i consumidor final. És la nostra intenció ampliar el nostre ventall de productes. La recent aliança estratègica amb Yunnan Yuntianhua a la Xina i els nostres projectes de R + D per desenvolupar nous fertilitzants solubles PK lideraran l'ampliació del nostre catàleg de productes".

ICL Specialty Fertilizers vol respondre a les canviants necessitats en tres segments principals: horticultura ornamental, agricultura especialitzada i àrees verdes. Al seu torn, busca en tot moment l'adequació a les necessitats del client, aportant solucions específiques per a cada cultiu mitjançant programes de nutrició precisa per als productors i oferint diferents solucions per a cada cas: fertilitzants, sòlids o líquids, dissenyats a mida per oferir els majors rendiments als cultius. La integració ofereix nombrosos avantatges als clients, com un equip sòlid i unit de professionals líders per oferir un servei encara millor. La gamma de productes també s'ampliarà per poder oferir solucions que cobreixin qualsevol necessitat.

Com a conseqüència, l'empresa ha ampliat la seva capacitat de recerca en laboratori i sobre el terreny: "Volem accelerar la investigació i el desenvolupament de productes en les nostres tecnologies principals com els fertilitzants solubles i l'alliberament controlat. Hem iniciat també el desenvolupament de noves tecnologies en eficiència nutricional i en potenciadors del creixement. Per fer-ho possible hem reunit un equip específic d'experts agrònoms per assajar de forma més extensa i més ràpida els nostres nous productes sobre el terreny, en els diferents tipus de sòls i climes a nivell mundial. En els segments d'horticultura ornamental i àrees verdes el nostre compromís és disposar d'un enfocament en una gestió integral de les plantes i les àrees verdes, així com donar suport a productors i consumidors finals d'àrees verdes amb una completa gamma de solucions".

S'han unificat recursos, coneixements i experiència per crear un centre d'excel·lència i coneixement que compta amb el suport de la divisió d'innovació del Grup ICL. Això resultarà en nous productes i tecnologies que faran que la gespa, les plantes i els cultius creixin més verds, més forts i més sans. La divisió integrada permetrà alhora a ICL Specialty Fertilizers millorar el perfil mediambiental de la nutrició vegetal i els productes i serveis de manteniment sense reduir la seva eficàcia. Així mateix, ens centrarem en seguir millorant les operacions i la cadena de subministrament. Karl Mielke afirma: "És un orgull per ICL Specialty Fertilizers poder comptar amb socis tecnològics i distribuïdors exclusius i forts vinculats a cada mercat específic. Treballem junts per presentar les nostres innovacions i solucions per als productors".

El nom ICL Specialty Fertilizers substituirà progressivament als noms anteriors en els envasos dels productes, i en el màrqueting i la comunicació, en el transcurs de 2015. L'ús d'un únic nom facilita el desenvolupament i el creixement sòlid de cara al futur. L'objectiu final d'aquesta transició és satisfer les necessitats canviants en els productors en un món en constant evolució.

 

Per ampliar informació, visiteu: www.icl-sf.com/one-name


02/09/2015

PATROCINADOR D'OR

bion
 
 

PATROCINADORS PREMIUM:

 
FLORAGARD
 
 
 
MYC5
 
 
AGROSALVI
 
 
 
ICL
 
 
 
FLIWER
 
 
 

Patrocinadors:

 
REGSISTEM
.
 
BURES PROFESSIONAL
.
 
TERVEX
.
 
ROBERT MAQUINARIA AGRICOLA
.
 
 
INNOLEC
.
 
 
GeSeMe
 
.
 
VisReg
 
 

  Twitter   Linkedin  

 
ASSOCIACIÓ DE VIVERISTES DE GIRONA
c/ la Fàbrica, 25
17460 Celrà (Girona)
Tel. (+34) 972 494 220
e-mail: info (at) viveristesdegirona.com